Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

1:a pris på Jaktprov Nkl!

Av Linda Aller - 28 augusti 2010 21:13

Imorse ringde klockan 03,30. vi ska på jaktprov i Ludvika. ca 25 mil.

Domaren gick igenom provet. Enkel markering brevid vattnet i sankmark, sen två enkel marekringar i vatten, varav en bakom en liten ö. Sen en lååååång transportsträcka till ett linjetag, och sedan ett sök brevid med 6 vilt.

hua tänkte vi, låång transportsträcka bakom en skytt, det kan inte gå så bra......


Allt gick bra men transportsträckan till linjetagen kunde ju varit bättre. Så där har man att jobba på. Tänk så populär en skytt är.


Men allt gick så himla bra, han fick ett 1:a pris!

Jag tvekade i morse om jag skulle lägga in champange flaska i kylen, men gjorde det. Så när vi kom hem så öppnade vi den. Champe skulle ju haft en fläksfile som gjort ett så bra jobb. Men han fick också champange, men inte i sig utan på sig. För när Thomas och jag skålade så blev han så till sig och hoppade upp och fick nästan allt över sig och på golvet, så alla tre hade lite fest men champangen.

I morgon skulle vi startat på prov i hallstavik, men tackade nej nu när vi fått ett första pris. Men vi ska åka dit och hålla tummarna för våran träningskompis som startar sin jaktlabbe tik. Sen tänkte vi titta på hur ett Ökl prov går till så vi vet vad vi ska träna på.


Vi svävar på moln nu. Det här är absolut det roligatste. Både hundarna och vi tycker det är så kul med jaktträning och prov (när det går bra).

Foton och kritik finns på hemsidan sen provet idag. 
http://www.beautywise.se/



  

 
 
Kerstin

Kerstin

28 augusti 2010 21:38

STORT GRATTIS till 1:an i nkl. Visst är jaktträningen det absolut roligaste man kan göra med sin hund och går det dessutom bra på prov så är lyckan fullkomlig. Njut!!!!

http://www.kvistagrans.com

 
Helena

Helena

29 augusti 2010 09:27

Grattis! Vad roligt.

http://www.faramira.dinstudio.se

 
Lisa, Ida, Syrra

Lisa, Ida, Syrra

29 augusti 2010 20:49

TjoHooooo - va bra ni är! Där satt den! GRATTIS!

http://www.jim-lisa.se

 
Ulrika och Russin

Ulrika och Russin

31 augusti 2010 09:23

Men se där!! Ett jätte GRATTIS till 1:an i nkl och även till 1:an i viltspåret. Vad duktiga ni är!!

Kramisar

http://flatonline.at

 
Eva

Eva

17 september 2010 17:43

Grattis.

http://kycklingmamman.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Aller - 7 mars 2013 14:13

Att ta sig för och blogga var inte min grej. Så jag skriver att bloggen är vilande så länge. ...

Av Linda Aller - 30 juli 2012 21:00

I går var vi och hälsade på våran blivande lilla katt unge. Det blev kärlek direkt. Jätte trevliga uppfödare också, så allt kändes jätte bra. Men så svårt att åka därifrån. Två veckor kvar innan vi får hämta hem våran lilla tuss. Hemmet är klart fö...

Av Linda Aller - 30 maj 2012 10:33

Veterinäre ringde i morse för att höra hur det är med Nova. Så gulligt av honom. Det har jag inte varit med om förut. Känns verkligen bra med våran nya veterinär här. Nu blev det ju ett stort stort plus också att han bryr sig så.     Det värmer i h...

Av Linda Aller - 30 maj 2012 10:33

Veterinäre ringde i morse för att höra hur det är med Nova. Så gulligt av honom. Det har jag inte varit med om förut. Känns verkligen bra med våran nya veterinär här. Nu blev det ju ett stort stort plus också att han bryr sig så.     Det värmer i h...

Av Linda Aller - 28 maj 2012 12:45

Fick komma i morse till veterinären. Hans sa att det där går inte att sy, så det får läka ihop av sig själv. Det går att sy men då måste han skära bort mycket och det blir ett mycket större sår. Hon får äta pencillin nu, sen äter hon rimadyl mot hält...

Ovido - Quiz & Flashcards