Alla inlägg under november 2009

Av Linda Aller - 19 november 2009 09:35

Nu äntligen så är det klart i vardagsrummet. Känns så härligt. I somras på semestern så tog vi hallen och köket. Så nu är hela nedervåningen klar. Nu skulle det vara skönt med någon veckas semester och bara koppla av.Flört



Av Linda Aller - 17 november 2009 09:09

Nu är det bara lite tapet runt dörren som fattas, vi höll på se sent i går så när klockan var 1 så bara orkade vi inte mer, fast det var så lite kvarFoten i munnen. Så i kväll blir tapetseringen klar (det måste den bli)Tungan ute, sen ska lister spikas fast och lite annat. Så i morgon hoppar jag över våran träning som vi brukar ha på onsdagar med hundarna. Vill få klart här hemma, då blir det mitt stora jobb att damma av allt efter all slipning och dammsuga och torka golv och ställa möblerna till rätta igen. På fredag efter jobbet så blir det mat och vin i vardagsrummet och bara sitta och njuta av att allt är klart. Så härligt det ska bli. Jag är så ivrig när man börjar med något, vill att det ska bli klart på en gång, det bara kryper i kroppen av att behöva vänta och inte hinna med allt på en dag.



Av Linda Aller - 15 november 2009 22:21

Ja nu har den här helgen gått. Vi har slipat och tapetserat hela dagarna och halva nätterna. Nu är det "bara" en vägg kvar. Jag som ville bli färdig den här helgen.  Men till nästa helg borde det vara klart så man kan sätta sig och njuta efter jobbet på fredag Glad.


Av Linda Aller - 13 november 2009 10:16

     

Alla tre, Dixi, Nova & Champe.  Lite trångt blir det när man ska lägga sig Förvånad men mysigt Flört







Champe ligger och sover så skönt med huvudet på kudden Flört

Av Linda Aller - 13 november 2009 09:03

Fredag igen, nyss var det måndag och man suckade att man hade en hel vecka framför sig igen. Vad tiden går fort. Helgen blir inte så lugn och mysig. Vi håller på att tapetsera om i vardagsrummet. Fy sjutton så bökigt och stökigt det blir när man håller på. Men men det blir ju fint så småning omFlört.


Av Linda Aller - 12 november 2009 09:19

Ja, nu har jag skaffat en blogg. Får se om och hur ofta det blir något skrivet här. Obestämd 

I går var vi och tränade hundarna jag och två till. Det regnade och var ett riktigt skitväder, men vi och hundarna hade kul i alla fallTungan ute. Jag är ledig onsdagar och det har blivit att vi träffas några stycken då och tränar lite jaktapportering med dummisar och fåglar (skjutna) Tungan ute 

Jag lägger ned mest träning på Champe nu eftersom vi ska försöka meritera upp honom och starta på jaktprov, helst till våren om det fortsätter att gå bra ObestämdTungan ute . Tjejerna (Dixi och Nova) får träna för skojs skull, dom tycker det är så himla roligt.  Man ser vilka framsteg det blir när man tränar regelbundet. En kompis som är instruktör och utbildad inom flera områden inom "hunderi" har hjälpt till och kommit med mycket goda råd. Den hjälpen har varit Guld värt.  Man ser ju inte oftast själv vad som "strular" så det är så bra när man är flera stycken som kan se och komma med råd.

Ha en bra dag!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards